Jens Emil Sloth Nielsen er klar til EM i Zittau

Jens Emil Sloth Nielsen er taget til Tyskland for at deltage i Xterra Germany. Fredag køres Xterra Short Track, mens lørdagens konkurrence skal afgøre, hvem der bliver den næste europamester i Xterra.

EM i Xterra afholdes i denne weekend i Zittau i Tyskland. Fredag eftermiddag køres Xterra Short Track, hvor atleterne skal svømme 400 meter, cykle 6 km og løbe 2,6 km. Dette er stadig et nyt format i Xterra-sammenhænge, da det tager det bedste fra sporten og komprimerer det ned i et hurtigt og underholdende ræs. 

Du kan se Jens Emils ræs live kl. 16.45 via dette link: https://fb.me/e/ReR3FNrn 

“Jeg er klar til at give den fuld gas til Short Track-ræset i dag, og løbsarrangørerne har disket op med en fed rute” fortæller Jens Emil og tilføjer:

“Jeg skal udnytte hvert sekund på at fange fronten, både når det gælder de små eksplosive opkørsler og de tekniske elementer på ruten. Jeg skal være med helt i fronten, når vi stiller cyklen, og så tror jeg på, at jeg kan lave et godt afsluttende løb”

“Selvom det er ambitiøst, går jeg benhårdt efter en medalje”

Lørdag skal Jens Emil og de bedste Xterra-atleter i Europa så kæmpe om europamesterskabet på i det originale Xterra-format – 1500 m svømning, 37 km MTB og 10 km løb.

“Det er samme strategi fra Short Track, som jeg skal bruge om lørdagen. Jeg ved, at jeg kommer ud af vandet et stykke fra fronten og må hurtigt finde en god rytme på ruten. Der er mange højdemeter og nogle hurtige og tekniske nedkørsler. Samtidig er der mange stykker, hvor man med fordel kan udnytte at arbejde sammen med nogen, så det handler om at køre klogt op gennem feltet,” siger Jens Emil og slutter:

“Det bliver et brag af et EM med et meget stærkt felt, men jeg ved, hvad jeg kan – og selvom det er ambitiøst, går jeg benhårdt efter at tage en medalje”.

Løbet kan følges via livetiming, og opdateringer på Xterra Europe’s sociale kanaler.

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev