Læs om Capra Netværk

Tilmeld dig vores netværk

Capra Netværk

Inspiration til en aktiv hverdag

Med Capra Netværk vil vi gerne inspirere dig og andre til en aktiv livsstil gennem gode oplevelser og ny viden.

Som triatleter opbygger vi en stor viden om træning, kost, målsætning, planlægning mv. Gennem vores sport forsøger vi hele tiden at lære noget nyt inden for disse emner, så vi kan flytte os som atleter. Erfaringer – gode som dårlige – gøres over årene, og forhåbentligt kan disse bruges på andet end “bare” personlig sportslig succes.

Med Capra Netværk har vi muligheden for at kunne give nogle af disse erfaringer videre til dig. Alt fra kropsforståelse i de enkelte discipliner, timing af indtagelse af væske og energi samt restitution, genopbygning, visualisering og målsætning – er områder vi beskæftiger os med, som kan have relevans for andre i og uden for sporten.

Vi mener, at viden inden for sportens verden sagtens kan bruges i en erhvervsmæssig og privat kontekst. Hvordan man holder kroppen korrekt ved lige i hverdagen, hvordan man lettest smider nogle kilo og forbereder sig selv eller sit udstyr til nye udfordringer – er blot nogle af de spørgsmål, vi kan besvare. 

Vores viden er kommet oven på flere tusinde korrekte og ukorrekte gentagelser. 

Styrt, skader, dårlig mave, fejl i målsætninger og utallige andre fejltagelser, har vi allerede gjort os – i processen for at blive bedre. Disse erfaringer kan nu blive dine.

I Capra Netværk får du nogle gode træningsoplevelser, krydret med sportslige og erhvervsmæssige relationer, der kan gavne dig personligt og erhvervsmæssigt.

Capra Netværk indeholder

  • 2 træninger / events pr. måned inkl. forplejning. 
  • Virksomhedsbesøg og interessante oplæg.
  • Fælles WhatsApp gruppe til sparring og koordinering med andre medlemmer i Capra Netværk.
  • Sparring om træning, kost og målsætning.
  • Adgang til Capra Tri tøjpakke.

Mulighed for deltagelse i triathlon stævne og en træningslejr (egenbetaling).

For interesse og prisinformation venligst kontakt os på kontakt@capratri.dk

Vi glæder os til at dele oplevelserne med dig!

Jens Emil & Jesper