Capra X Noutron

Capra x Noutron

I sidste uge kunne vi offentliggøre vores nye samarbejde med Noutron. Et samarbejde vi er stole af og glade for, blandt andet fordi Noutron og Capra Triathlon deler en lang række visioner og værdier.

Hvad er Noutron? 

Noutron er en ung dansk virksomhed, der specialiserer sig i sportsernæring til atleter. I 2020 blev Noutron stiftet med en vision om at skabe unikke produkter der er baseret på videnskab og erfaring fra elitesport.


“Vores vision er at hjælpe alle med at blive bedre til deres sport”
(Thien Vinh Luong, stifter af Noutron)


For Noutron er det vigtigste at udvikle produkter, som har en reel betydning for performance. Produkter der ikke lover noget, som de ikke kan holde. Noutron prøver at gøre op med de tendenser, hvor producenter forsøger at bilde folk ind, at det eksempelvis er godt at indtage ekstra B-vitamin og grøn-te ekstrakt. Af den simple årsag, at disse indtag ikke betyder noget for performance, så længe man spiser en varieret kost. Varieret kost som i forvejen anbefales af sundhedsstyrelsen!

”Vores fokus er den videnskabelige tilgang, hvor vi optimerer de ting som faktisk betyder noget for performance.”
(Thien Vinh Luong, stifter af Noutron)

Produkterne

Noutron er trådt ind på sportsernæringsmarkedet med 2 top kvalitetsprodukter:

  • Premium Endurance: Energipulveret der under træning og konkurrence holder energiniveauet og kvaliteten høj. Et produkt der skaber de optimale betingelser for maksimal performance.
  • Athlete Bar: En bar med ét overskyggende fokus. At give kroppen de næringsstoffer den har brug for, for at skabe de bedste betingelser for restitutionsprocessen efter en træning/konkurrence.  

Fælles for Noutrons produkter er, at de er produceret udelukkende ved brug af naturlige ingredienser. Det betyder at kun de bedste elementer finder vej til din krop. Naturlige ingredienser er i sig selv et plus, men det er også lykkedes Noutron at udvikle både energipulver og restitutionsbar som, hands-down, smager virkelig godt. Energipulver med en smag og konsistens du kan blive ved med at indtage. En restitutionsbar du egentlig har lyst til at spise. Win-win!

Teaser for nyt produkt!!

Vi kan med glæde løfte sløret for, at Noutron er på trapperne med en lancering af endnu et top kvalitets produkt. Et produkt der, for nu, forbliver en hemmelighed, men vi garanterer en god og spændende tilføjelse til Noutrons sortiment. OG vi glæder os til at prøve det af! 

Så følg med på både Noutron og Capra Triathlons kanaler (se nederst), hvor der i den nærmeste fremtid, vil komme mere spændene information! 

Noutron 

Capra Triathlon

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev