Capra Services

Capra Services rummer både et erhvervsnetværk, virksomhedsforløb og personlig træning

Capra Services er vores bud på, hvordan man kan drive et professionelt triathlon hold på en bæredygtig måde, der ikke udelukkende er afhængig af store sponsorater. Udover at være økonomisk bæredygtigt, giver Capra Services også muligheden for at holdet bag Capra Triathlon kan arbejde, med det der giver mening for os fagligt og personligt – nemlig arbejdet med mennesker omkring sundhed og motion.

Capra Netværk

Capra Netværk er et erhvervsnetværk der har den sunde livsstil i fokus. Capra Netværk er blevet til et fællesskab, hvor der både er plads til at netværke og have fokus på motion og sundhed på en sjov, givende og effektiv måde. 
Som medlem i Capra Netværk får du én fast ugentlig træning – arrangeret og afholdt af teamet i Capra Triathlon. Træningspas der kombinerer effektiv træning målrettet triathlon, den generelle fysiske tilstand og det sociale aspekt der opstår ved at træne med ligesindede. I tillæg hertil er der i løbet af kalenderåret mulighed for at deltage i events (fx oplæg, ekstraordinære træningsdage, virksomhedsbesøg) arrangeret af Capra Triathlon eller på fællesture til stævner, udlandet mm.

Capra Netværk er til for at give DIG et fællesskab hvor du kan søge inspiration, sparring og nye relationer på både det professionelle og personlige plan.

Capra Virksomhedsforløb

Capra Virksomhedsforløb er et koncept der er udviklet til og for virksomheder. Capra Virksomhedsforløb er, for virksomheder der ønsker at give deres medarbejdere adgang til et forløb, der sætter fokus på motion, kost og sunde vaner, bygget på et fundament af både teoretisk og praktisk viden. Gennem specifikke moduler sætter et Capra Virksomhedsforløb sit aftryk ved at introducere og simplificere emner som ”Motion i hverdagen” og ”Gode vaner”. 

I Capra Triathlon ønsker vi at give virksomheden og dens medarbejdere viden og praktisk erfaring om: 1) Hvordan vi kan påvirke vores sundhed positivt gennem kost & motion. 2) Hvordan kost & motion kan påvirke både arbejds- og privatlivet i en positiv retning. 3) Hvordan man kan foretage ændringer uden at disse virker skræmmende og uoverskuelige.

Personlig træning

I en hverdag der måske allerede er godt fyldt med karriere, familie og venner, skal der stadigvæk være plads til at have egne fysiske mål. Om end det er et specifikt event, den generelle sundhed eller noget tredje der er i tankerne, så er personlig træning hos Capra Triathlon vores måde at hjælpe DIG på den rette vej. Gennem sparring og et individuelt træningsprogram der tager udgangspunkt i din hverdag og dit niveau, arbejder vi hen imod dine sportslige ambitioner. 

Personlig træning kan være mange ting – hos os er det dog vigtigt at det er individet, altså DIG, der er i fokus. Derfor arbejder vi altid ud fra et helikopterperspektiv med det store billede og det hele menneske. Alle kan lægge et hårdt træningsprogram, men at finde den optimale balance mellem træning og andre daglige gøremål kræver både viden, tid og en objektiv synsvinkel. I et tæt samarbejde finder vi sammen frem til dine mål. Vejen dertil planlægges af os, og gennem sparring og kontinuerlige træningspas, er det dig der tager skridtene i den rigtige retning mod dine mål!

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev