Balance

Eliteudøver eller motionist – Træning er kun den ene side af medaljen. Derfor er balancen mellem træning og hverdag vigtig, for at få det maksimale ud af begge dele!  

 

Individet

Alle responderer ikke ens på samme stimuli. For os er det vigtigt, at hvert samarbejde ses som en ny case, hvor træningen løbende justeres på baggrund af en åben dialog og den fysiske udvikling.

Kommunikation 

Den gode indledende samtale hvor dine mål og ambitioner kvantificeres. Jævnlige, opfølgende samtaler, hvor fokus er på det hele menneske og processen. 

 

Videnskab x erfaring x kommunikation

Den optimale træningsplan skabes i kombinationen af videnskabelig evidens, praktiske erfaringer og god kommunikation mellem træner og atlet. 

Træning, undervisning og test

Cykling

Cykling er en sport hvor det er let og tiltrækkende at køre hårdt og opnå den høje gennemsnitsfart. Hos Capra har vi fokus på din fysiske udvikling – og IKKE din gennemsnitsfart.

At fokus er på din fysiske udvikling betyder, at træningspassene vil variere mellem eksempelvis intervaller, kadence arbejde og specifikke udholdenhedspas – alt sammen afpasset til fokuspunktet for den enkelte træningsblok og hvordan din krop responderer på træningen. 

Det anbefales at få lavet en laktattest som opstartstest. 

 

 

Info
900,- / måned
Samtale hver 14. dag (á 30 min varighed)
Yderligere kontakt: WhatsApp
Træningsplan i TrainingPeaks (basic)
Inkl. 20 % rabat på laktattest
Kontakt os

Løb

Løb er i sig selv simpelt og fantastisk! Det er hurtigt at klæde om, snøre løbeskoene og komme ud af døren – En klar fordel! Det er dog særligt vigtigt at træningsbelastningen styres med balance.

Løb er vægtbærende, og pålægger kroppen en stor belastning. Den rigtige balance og progression vil reducere risikoen for skader, og guide dig mere sikkert hen i mod dine mål. Balance og progression er vigtig, omend det er at gennemføre en bestemt distance, slå sin PR eller løbe med i fronten af konkurrencerne.

Det anbefales af få lavet en laktattest som opstartstest. 

Info
900,- / måned
Samtale hver 14. dag (á 30 min varighed)
Yderligere kontakt: WhatsApp
Træningsplan i TrainingPeaks (basic)
Inkl. 20 % rabat på laktattest
Kontakt os

Triathlon

Triathlon er en sport der kræver dedikation, passion og balance! At have 3 discipliner der skal trænes betyder, at motivationen kan være lettere at opretholde over tid, da der ofte er skift mellem discipliner.

At træne i 3 discipliner kræver til gengæld også, at planlægningen og udførelsen af de forskellige træningspas er nøje tilrettelagt for at opnå den gode balance.

Det anbefales af få lavet en laktattest som opstartstest. 

Info
1100,- / måned
Samtale hver 14. dag (á 30 min varighed)
Yderligere kontakt: WhatsApp
Træningsplan i TrainingPeaks (basic)
Inkl. 20 % rabat på laktattest
Kontakt os
ENKELTUNDERVISNING
400,- pr. time
Fokus på teknik (løb, cykling eller svømning)
Kredsløbstræning kombineret med styrketræning i naturen
Styrketræning i hjemmet
Dit ønske!
  • Cykel-, løbe- eller svømmetræning hvor du kan få 1-til-1 træning og feedback på teknik. 

  • Kredsløbstræning kombineret med styrketræning i naturen.

  • Styrketræning i hjemmet. 

Mulighederne er mange. Enkeltundervisning skræddersyes til netop dig! Vi har vores store passion inden for triathlon, løb og cykling – men har et brændende ønske om, at få flere til at finde glæden ved motion og fysisk aktivitet. 

Lyder ovenstående som noget for dig? Så book tid til en enkeltundervisning ved Capra og lad os få en snak omkring dine ønsker!

Laktattest
En laktattest gør det muligt, at blive klogere på dit nuværende niveau samt dine styrker og eventuelle svagheder. Vi kan på baggrund af en test fastlægge individuelle træningszoner, med afsæt i hvad der fysiologisk sker i kroppen.

Laktatkoncentrationen i blodet stiger med stigende arbejdsintensitet. Ved at måle på laktatkoncentrationen ved forskellige intensiteter, kan vi få et indblik i hvordan kroppen producerer den energi der skal til, for at opretholde den pågældende intensitet.

  • Varighed af test: 1,5-2 timer.
  • Protokol: 5-8’ steps – kan variere efter niveau.
  • Felttest – ekstra kost hvis cykeltest.
  • Test hyppighed (anbefaling): Typisk hver 3. måned (kan afhænge af sæsontidspunktet)
Test
Test & analyse
Cykling: 1100,-
Løb: 1100,-
Triathlon (Cykel+løb): 1850,-
Fastlæggelse af træningszoner og formniveau
Kontakt os