Capra Tri er en sammenslutning af to ambitiøse triatleter, der vil nå længst muligt med deres sport. Vi er stadig lidt for jyske og realistiske til offentligt at kalde os et hold. Men det er det, vi er. Vi er et lille team af to, der ønsker at vokse med vores sportslige karriere.

Derfor har vi skabt dette fundament som forhåbentligt kan bringe os til vores mål; at vinde triatlonstævner, at leve af vores sport og at inspirere vores følgere til en aktiv hverdag.

Jens Emil Sloth Nielsen

En del af Capra Triathlon 

Jens Emil Sloth Nielsen er 23 år og bosiddende i Aarhus. Han har konkurreret på højeste nationale niveau i MTB XCO, og han har tilføjet svømning og løb til sit repertoire. Nu dyrker han cross-triatlon på højeste internationale plan og ser muligheder for at etablere sig som en af de bedste i verden. Jens Emil er drevet af sin stærke vilje til at opnå store resultater og med et tålmodigt sind, kan det drive ham langt.

Læs mere om Jens Emil

Jesper Nybo Riis

En del af Capra Triathlon

Jesper Nybo Riis, 31 år, har med blot fem sæsoner i triatlonsporten taget en stejl læringskurve, hvor især de seneste to sæsoner som professionel har givet lovende topplaceringer i Challenge Madrid og Thor Beach Triathlon. Jesper er en hårdtarbejdende langdistanceatlet, der viser, at viljen vinder over talentet. Han har en stærk målsætning om at levere top 5-resultater i IRONMAN stævner.

Læs mere om Jesper

Holdet bag atleterne

Ditte Weinreich Svendsen, 25 år, studerer til dagligt Idrætsvidenskab med tilvalg i psykologi på Aarhus Universitet. Ditte er ansvarlig for den eksterne kommunikation og sociale medier på Capra Tri. Ditte har tidligere selv beskæftiget sig med triathlon og har stadig stor interesse indenfor sporten.

Kommunikationsansvarlig

Ditte Weinreich Svendsen

Christian Jersild, 28 år, er træner for Jens Emil og Jesper. Christian er indehaver af MIP – Training, og har med sine uddannelser indenfor personlig træning, bikefitting, løbetræning mv., en række kompetencer til udvikling og træning af atleter. Christian er tidligere cykelrytter, og dyrker i dag triatlon på højt AG niveau.

Gå til Christians hjemmeside her. 

Træner

Christian Jersild

Frédéric driver hans selvstændige massørfirma Proathlet og har egen klinik i Silkeborg.
Hos Frédéric får atleterne professionel behandling indenfor fysiurgisk massage, og han holder skarpt øje med, om de vedligeholder deres krop optimalt gennem træningen. Med sine franske aner og store menneskelige indsigt nyder atleterne et besøg hos ham oftest muligt. 

Massør & soigneur

Frédéric Cisar