Jens Emil Sloth Nielsen tager sæsonens første podieplads ved Xterra France

Jens Emil Sloth Nielsen drog i sidste uge mod varmere himmelstrøg for at stille til start ved Xterra France i Xonrupt-Longemer, Alsace, i det nordøstlige Frankrig. Dette stævne er det største på Europa Touren og størstedelen af Europas bedste atleter var ligeledes til start.

Jens Emil Sloth Nielsen kom op ad vandet på en foreløbig 16. plads, og satte herefter jagten ind på mountainbiken. Han indhentede støt atlet for atlet og inden løbet lå han på en solid 2. plads bag franske Maxim Chane. Han holdte de andre triatleter bag sig, men det lykkedes ikke at indhente den hurtige franskmand. 

Jens Emil Sloth Nielsen kunne dermed tage sin første podieplads i år, da han efter 1,5 km svømning, 40 km cykling og 10 km løb kunne sikre sig sin flotte sølvmedalje. 

Jens Emil Sloth Nielsen er utroligt glad for sæsonens første podieplads. At køre på podiet til et af de største og hårdeste stævner på Europa Touren, er en præstation han ikke troede ville indgå i denne sæson. 

“Jeg havde virkelig mange sommerfugle i maven søndag morgen. Jeg havde fornemmelsen af, at jeg kunne lave noget stort. Jeg er utroligt stolt af min sølvmedalje, og den regnfulde søndag i Vosges vil for mig være den dag, hvor jeg tog et stort skridt i mod toppen af verdens bedste triatleter,” siger Jens Emil Sloth Nielsen.

Jens Emil Sloth Nielsen ser nu frem mod næste Xterra-stævne, som allerede finder sted d. 18. juli i Appenninerne i det centrale Italien. Dette bliver sidste stævne for Jens Emil i denne konkurrence-blok, hvorefter der skal lades op til sensommerens store stævner.  

Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev