Hvorfor personlig motion 

Vejen fra det “at vide”, til det “at gøre” – fra viden til handling – er ofte svær og uoverskuelig. Vi ønsker med personlig motion at inspirere og vise vejen til hvordan en aktiv livsstil kan skabes og udleves. Sundhedsfremme er i fokus!

I gennem den indledende samtale lægger vi en plan for forløbet, med udgangspunkt i dine ønsker og mål med forløbet. Vi snakker generelt om hvordan motion kommer til sin ret samt hvilke strategier og tiltag man kan tage for at gøre motion og bevægelse en fast del af hverdagen. 

Hvorfor er motion vigtigt?

Motion og bevægelse holder vores krop sund, rask og velfungerende. Det er et redskab, vi aktivt kan bruge til at opretholde en hverdag hvor vi er i stand til fysisk og mentalt at gøre de ting vi sætter os for. 

Vi ved fra forskning, at inaktivitet spiller en afgørende rolle i forhold til flere sygdomme, antal raske leveår og statslige omkostninger i sundhedssektoren [1]. 

Omend du er teenager eller pensioneret, så er det vigtigt at bevæge sig. Faktisk så har motion og bevægelse en positiv indflydelse på både din hjerne, organer og muskler. Det betyder at bevægelse eksempelvis kan påvirke dit humør, din hukommelse, arbejdsevne og dine raske leveår.

Det er aldrig for sent at påbegynde vejen til mere motion og bevægelse.

[1] Sundhedsstyrelsen (2022)

HVAD ER MOTION?

Motion eller fysisk aktivitet er ikke begrænset til bevægelse hvor du bliver forpustet. Det er meget mere end det. Det kategoriseres også som fysisk aktivitet når du cykler til og fra arbejde eller går ned i supermarkedet for at handle ind. 

Sundhedsstyrelsen anbefaler et minimum på 30 minutters fysisk aktivitet om dagen – nogle gange skal du også blive mere forpustet end en gåtur. 


Det er vores ønske, at DU forstår, at hvis du ikke kan lide at løbe, så er en rask gåtur eller fodbold i haven også fysisk aktivitet. Det vigtigste er at du er fysisk aktiv, og at du engang i mellem bliver forpustet.

Al bevægelse er bedre end ingen bevægelse. Tag et aktivt valg og bevæg dig. 

den korte intro
3000,-
Indledende samtale
3 personlige træninger
4 opfølgende samtaler (á 30 min)
Varighed: 2-3 mdr.
Jeg vil lykkedes
4200,-
Indledende samtale
5 personlige træninger
6 opfølgende samtaler (á 30 min)
Varighed: 3-6 mdr.
Ting tager tid
5400,-
Indledende samtale
7 personlige træninger
8 opfølgende samtaler (á 30 min)
Varighed: 4-8 mdr.